Més informació d'activitats a la web del Consell Comarcal del Baix Empordà o a la web de L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro.

Senderisme

Prop de Mas Pla es troben Rutes de muntanya per fer a peu o amb BTT de varis nivells i per a totes les edats

Carril Bici

L'antic camí de l’antiga Via del Ferrocarril de Sant Feliu - Girona ara alberga un espai d’esbarjo per passejar a peu o amb bicicleta i amb tota tranquil·litat ja que es un camí peatonal que passa per enmig de camps i zones boscoses.
Més informació a la web Ajuntament.

Hípica

A 1 quilòmetre de la Masia es troba el Santa Cristina Horse Club on es poden realitzar classes d'hípica o passejades a cavall per les rodalies. Pels més petits hi ha ponies.

Camp de Golf / Pitch & Putt

A Santa Cristina d'Aro es troba un important Camp de Golf que queda a 800 metres del Mas Pla de Solius. Actualment disposa de 18 forats més 9 forats.
Per altre banda a 7 km direcció Platja d'Aro trobem un Pitch & Putt.
Visita web Club Golf Costa Brava.

Cultura

El Dolmen, l’Església de Bell-lloc, la Font Picant, les Ruïnes del Castell de Solius, el Menhir de can Llaurador, el Monestir Cistercenc de Solius amb exposició de diorames de Nadal durant tot l'any, el poble de Castell-Platja d'Aro d'alt interès medieval a només 3km. són entre d'altres llocs de gran riquesa cultural interessants de conèixer.
Més informació a la web de l'Ajuntament.

Escalada

A Solius mateix trobem un espai d'escalada en roca ideal per practicar escalada esportiva de tots nivells amb un gran ventalls de vies equipades.
Informació d'interès:
www.ferratas.barrancos.org
www.elsfillsdesolius.all.at


Per als propietaris d'animals cal saber que molt a prop del Mas Pla de Solius trobem La Reserva, una residencia canina d'alt estanding amb varietat de serveis.